Akcija “Bolja cena” zaživela u 2.500 objekata u Srbiji!

Foto: persu.rs

U okviru akcije “Bolja cena – cena za narod”, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi se 36 kategorija proizvoda

Ministar trgovine Tomislav Momirović obišao je danas jedan maloprodajni objekat u Batajnici i tom prilikom istakao da su rezultati akcije “Bolja cena” ohrabrujući.

Foto: persu.rs

– Ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša borba za bolji standard građana, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade – dodao je.

– Sarađivali smo sa mnogim trgovcima i proizvođačima kako bismo osigurali da proizvodi sa sniženim cenama budu lako dostupni širom zemlje. Takođe, sproveli smo i edukativne kampanje kako bismo građane obavestili o mogućnostima koje im pruža akcija “Bolja cena” u više od 2.500 objekata širom Srbije – konstatovao je Momirović.

Ukazao je i na to da će se nastaviti rad na unapređenju uslova za potrošače i još jednom je pozvao trgovce i proizvođače da i dalje podržavaju ovu akciju i pružaju građanima pristupačne opcije za svoje potrebe.

U okviru akcije “Bolja cena – cena za narod”, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi se 36 kategorija proizvoda. Proizvodi su jasno označeni znakom “Bolja cena”, kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu.