Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Šidu

Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Šid održana je je u sali Kulturno obrazovnog centra Šid. U prethodnom periodu su u svim mesnim odborima održani izbori, na kojima je izabrano novo rukovodstvo i to: predsednici mesnih odbora, potpredsednici, sekretari i delegati za Izbornu skupštnu, kojoj je prisustvovalo 79 delegata.

Delegati Izborne skupštine Opštinskog odbora Srpske naapredne stranke Šid, su bili  jedinstveni u odluci i izglasali da na čelu Opštinskog odbora bude Zoran Semenović.

Foto: Zoran Semenović

Na predlog novoizabranog predsednika OO SNS Šid biće izabrani i potpredsednici i to Dejana Krsmanović i Zdravko Simić, kao i sekretar OO Milenka Subić.

Nakon što je predsednik Izborne komisije saopštio rezultate glasanja, prema kojima je Zoran Semenović jednoglasno izabran za predsednika OO SNS Šid, novi predsednik obratio se Skupštini i izrazio zahvalnost.

„Biće mi velika čast da vodim Opštinski odbor Srpske napredne stranke Šid, ali i ogromna odgovornost i obaveza. Veliki su izazovi pred nama, i očekuje nas mnogo posla u budućnosti ali sam siguran da sledeći politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića, samo ujedinjeni možemo odgovoriti svim izazovima. Moramo da radimo još više, predanije i marivljivije jer samo uz snažan Opštinski odbor Srpske napredne stranke, Šid može biti bolje mesto za život svih naših građana”.

Izbornoj Skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Šid prisustvovali su i gosti iz Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.