Ko je tvoj heroj ili heroina?

Ako u tvom gradu ili zajednici postoje ljudi za čija dobra dela smatraš da svet treba da zna, predloži ih za nagradu “Heroji među nama” za 2022. godinu. Nominuj svog heroja ili heroinu na www.onisuheroji.rs najkasnije do 5. aprila i daj im šansu da se čuje za njih.

Organizator nagradnog konkursa je Delegacija Evropske unije u Srbiji. Prijave se mogu slati do 5. aprila 2023. godine (do 24:00 časa), a glasanje traje do 20. aprila 2023. godine (do 12:00 časova).

Proglašenje 10 finalista, pobednika konkursa biće objavljeno 10. maja  2023. godine u 12:00 časova na veb platformi https://onisuheroji.rs/, na kojoj se realizuje ovaj konkurs.

Pravo na učestvovanje u Nagradnom konkursu imaju svi punoletni državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji se registruju na veb platformi  https://onisuheroji.rs/ (u daljem tekstu: “Učesnici”) i koji podnesu prijavu u skladu sa Pravilima. Dodatno, Heroji koje Učesnici prijavljuju takođe moraju biti punoletni državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Više informacija na linku https://onisuheroji.rs/pravila-konkursa/

 

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime