Mlade odbojkašice Srema savladale lidera

Foto: Moj grad SM

Odbojkašice mlade ekipe Srema odigrale su sjanu utakmicu protiv do ovog meča nepobeđenog lidera na tabeli Druge odbojkaške lige sever ekipe Panonije iz Bačke Palanke i slavile rezultatom 3:0.

Trener Srema Nikola Kapric je poverenje ukazao najtalentovanijim mladim igračicama od kojih se očekuje da u skorije vreme zaigraju za prvi tim. Mlade igračice predvodila je iskusna Anja Škorić koja je ekipi davala potrebnu energiju. U sva tri seta ekipa Srema je uspevala da ostvari vođstvo i zadrži ga do završnice. Panonija je konstantno uspevala da se približi na minimalnu razliku ali ni u jednom momentu nije preokrenula rezultat.

Foto: Moj grad SM

Naročito je uzbudljiv bio prvi set koji je Srem dobio na razliku posle velike neizvesnosti 32:30. U domaćoj ekipi se posebno istakla Marija Babalj.  Kod gošći je najubojitija bila nekadašnja Sremova igračica Nina Ubavić.

Sledeće nedelje u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva odbojkašice Srema gostuju ekipi Vršca.

Foto: Moj grad SM

GŽOK Srem 2 : OK Panonija 3:0 (32:30, 25:23, 25:20) 82:73

Nedelja, 18. decembar, Sportska hala Mitrovačke gimnazije, gledalaca 80;  Sudije: Milošević Aleksandar, Marinković Jelena, zapisničar Radojčić Aleksa

GŽOK Srem 2: Babalj, Sučević, Pantelić, Ćutović, Stanković, Smiljanić, Roljić, Vasilić, Ivanić, Škorić A, trener Kapric Nikola

OK Panonija: Badanjac, Kolbas, Majkić, Ćurković, Kirtić, Mandić, Ubavić N, Smiljanić, Ćulibrk, trener Filipaš Darko