Nova signalizacija olakšica za posetioce opštine Pećinci

Duž saobraćajnica širom teritorije opštine Pećinci nedavno je postavljena nova turistička signalizacija, koja će sve brojnijim posetiocima olakšati orijentaciju i upućivati ih na najatraktivnije lokalitete koje vredi posetiti.

Po rečima direktorke Turističke organizacije opštine Pećinci, Ljubice Bošković, nove table sa putokazima su značajan doprinos turističkoj infrastrukturi.

„Kvalitetna signalizacija je sastavni deo turističke ponude i novi putokazi će svakako biti olakšica posetiocima, posebno onima koji prvi put dolaze u našu opštinu. Ovom investicijom je obuhvaćen samo deo nedostajuće signalizacije, ali mi već imamo izrađen projekat za kompletnu obnovu postojeće i postavljanje nove signalizacije. Nadam se da će u dogledno vreme ovaj važan posao biti u potpunosti završen“ – izjavila je Bošković.

Sredstva za postavljanje nove signalizacije, u iznosu od 1,8 miliona dinara, Opštini Pećinci su dodeljena od strane Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo po Konkursu za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture na teritoriji AP Vojvodine.