Ovako su Goblini “pržili” u Mitrovici pre osam godina, Partizan je “goreo” od energije! (FOTO i VIDEO)

U susret večerašnjem koncertu šabačkog pank benda Goblini, do kojeg je ostalo svega nekoliko sati u Hrvatskom domu u Sremskoj Mitrovici, ex Domu omladine, podsetili smo se poslednjeg nastupa ovog sastava u našem gradu.

Plakat za Sirmium Rocks Fest 2015. godine

Leta 2015. godine na jednom od trenutno uspavanih mitrovačkih muzičkih festivala, Sirmium Rocks Festu, koji je organizovala Kancelarija za mlade, u subotu 1. avgusta, drugog dana  festivala, nastupili su Golub i ekipa. Kolika je energija vladala tog dana na igralištu Partizana u centru grada, dovoljno je reći da je na probi tokom ranog podneva bilo nekoliko stotina ljudi, pa se i tonska proba pretvorila u mali koncert, ali to je bio tek početak.

Iskaz kao predgrupa Goblinima 2015. godine

Sama zamisao festivala Sirmium Rocks Fest bila je da se pored velikih i poznatih bendova publici predstave i lokalni sastavi. Pa je tako tokom popodneva počelo zagrejavanje i nastupi lokalnih Boneshakera, Amors Arrowsa, Kofeina i Shejdi Kruua.

Oko 21 čas pred mitrovački publiku izašli su fenomenalni Pančevci, grupa Iskaz, koja će i večeras dobro zagrejati i izmoriti mitrovačku publiku.

Nezaboravna energija na Partizanovom igralištu 2015. godine

Kao finale večeri, pred nekoliko hiljada ljudi iza već iskrivljenih metalnih ogradica, poznavaoci prilika i fanovi dobre svirke kažu u nikad punijem Partizanu, na binu su stupili Goblini.

Srđan Dinčić na sceni

O utiscima sa koncerta još ide priča od onih koji su imali sreće tada da dođu, saga se nastavlja pa će neki novi klinci pokupiti svoje utiske koje će valjati sa društvom do nekog sledećeg koncerta sjajnih Šapčana u carskom gradu.

Da ne dužimo, neka slike govore kako je to bilo u Partizanu pre nepunih osam godina, leta goblinskog 2015. godine.