PEĆINCI: Regata Majke Angeline isplovljava 7. avgusta

FOTO: pecinci.org

Turistička organizacija opštine Pećinci i ove godine, pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave i uz tehničku podršku Kulturnog centra Pećinci, u Kupinovu na reci Savi organizuje 11. Regatu Majke Angeline za sve ljubitelje prirode, reke i dobrog druženja.

Regataši će u subotu 7. avgusta, kao i do sada isploviti sa Plandišta na 25 kilometara dugo putovanje Savom po obodu Specijalnog rezervata prirode Obedska bara, a nekoliko sati kasnije pristaće kod „Skele“ (na ušću kanala Vok u reku Savu), gde će ih dočekati nezaobilazni sremski paprikaš.

Regata Majke Angeline isplovljava u 10 časova, a organizator je uputio apel učesnicima koji dovoze plovila, da plovila dopreme ranije tokom jutra i porinu ih u vodu, kako bi Regata mogla da startuje u zakazano vreme.

Prijave za učešće na Regati primaju se u Turističkoj organizaciji opštine Pećinci svakog dana od 8 do 15 časova putem telefona 022/2438-060 i mejla turizam@pecinci.org , a učesnici će moći da se prijave i na startu Regate od 8 časova.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 022/2438-060 (Turistička organizacija opštine Pećinci), 064/898-36-92 (Ljubica Bošković) i 064/898-36-99 (Perica Odobašić).

Prethodni tekstBORIS MILJKOVIĆ: Nestaje svet starog Srema
Sledeći tekstOčekujte novi TROPSKI talas