Pobeda rukometašica ŽRK “Srema” za konačno treće mesto na tabeli

Na utakmici 21. kola, Super B ženske rukometne lige Srbije, ekipa ŽRK „Srem“ iz Sremke Mitrovice je na svom terenu ugostila ekipu Prijepolja. Sremice su slavile ubedljivo rezultatom 36:27 (16:13) na poslednjoj utakmici u sezoni.
U narednom, poslednjem koju ove lige Sremice su slobodne, tako da ih je ova pobeda samo učvrstila na trećem mestu na tabeli što uprava kluba smatra odličnim rezultatom.
Na utakmici sa Prijepoljem u hali PSC “Pinki”, domaće igračice su igrale sigurno i dobro organizovano i vodile su tokom celog meča tako da pobeda nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje.
Foto: ŽRK Srem
Po rečima ljudi iz kluba, ekipi sada sledi mala pauza a posle toga se ponovo počinje sa treninzima za narednu sezonu 2022/23, u kojoj su ambicije visoke u borbi za najviši plasman.
Srem je igrao u sastavu: Šerfezi Marija-4, Knežev Iva-2, Stević Milica-2, Radulović Nataša-3, Klenkovski Anja-8, Bulatović Nikolina-7, Petrović Dragana-2, Blažić Jovana, Mijailović Andrea-2, Ćetković Nataša-2, Đulinac Vanja-5 i Vasiljević Jana.
Treneri – Kojović Saša i Drča Dušan.
Prijepolje u sastavu: Taxtović Ema-1, Tošić Suzana-9, Fazlić Zijalda-1, Marjanović Radmila-2, Drašković Jana-1, Petrović Iva-4, Fazlić Ema, Pušica Jelena-2, Despotović Marijana, Reković Tamara, Pašalić Jovana-3, Vlašković Anja-3, Rašković Anja-1, Nedić Anica.
Treneri – Ćubić Dejan i Milinković Bojan.
Za najbolju igračicu utakmice proglašena je Radulović Nataša iz ekipe Srema.
Foto: ŽRK Srem