Pomozimo Draganu da pobedi opaku bolest

Dragan Savić je momak iz Mačvanskog Metkovića, rođen je 1995 godine. Odrastao bez majke sa ocem i bratom, imao je život pred sobom, devojku, auto, otvorio malu molersko gipsarsku firmu, kupio kuću, počeo da je sređuje. Ali u julu 2022. godine Draganu je dijagnostikovan melanom na mozgu, koji je ubrzo i operisan.

Na nesreću tumor se javlja postoperativno i duž kičmene moždine. Dragan je upućen na terapiju zračenjem, ali nakon 4 zračne seanse moralo se prekinuti zbog lošeg fizičkog stanja. Dragan je poslat kući na simptomatsku terapiju, njegovo stanje se pogoršavalo.

Dragan danas nema bolove, Dragan danas jede, Dragan danas pomera noge, Dragan danas može da priča, zna sa kim priča, Dragan sada nema teškoće sa stolicom i mokrenjem. Ali svaka sreća ima i svoju nesreću. Terapija koja je omogućila to sve košta 160 000 nedeljno, plus uvođenje još jednog leka bi koštalo oko 60 000 nedeljno.

Dragan je prve terapije dobio ali da bi Dragan dobio ovu bitku, trebaće dosta sredstava, potrebna je novčana pomoć. Akcijom koju su organizivali meštani i fudbalski klub prikupljena su značajna sredstva, ali trebaće još puno i ne sme se sada stati.

NAJBITNIJE JE DA SE OBJAVE DELE, ŠERUJU, videće i vaši prijatelji iz Beograda, iz Niša, iz Sarjeva, Beča, Minhena,pomoći će…Dragan Savić može da pobedi,pomozimo mu. Vaše priloge možete odneti lično Draganovom ocu, možete ih predati u Crveni Krst Bogatić ili u veterinarskoj stanici Ervet u Metkoviću, Belotiću i Badovincima.Takođe možete uplatiti na žiro račun 205-9001031409640-75… PODELI DA BELI POBEDI!!!!