Prijavite se i učestvujte u takmičenju „DDOR Olimpijska staza“ u Rumi

U subotu, 3. septembra, sa očetkom u 12 časova, u Rumi će se održati sedma po redu „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Ruma.

UPUTSTVA i PRAVILA IGRE:

Vaš zadatak je da pratite uputstva i pronađete 10 tačaka u gradu: 5 Olimpijskih stanica i 5 foto međustanica. Sve tačke se moraju pronaći po tačno utvrđenom redosledu, od prve do desete.

Na 5 Olimpijskih stanica uzimate učešće u jednoj sportsko-edukativno-zabavnoj aktivnosti, a na 5 međustanica vas očekuju foto zadaci.

Uputstva za rešavanje zadataka ćete dobiti u pisanom obliku ili usmeno od naših kontrolora na svakoj Olimpijskoj stanici.

Sve Olimpijske stanice nose naziv jednog grada domaćina Olimpijskih igara i obeležene su zastavom u jednoj od olimpijskih boja. Na svakoj stanici se nalazi kontrolor.

Foto međustanice nemaju nikakava obeležja, kao ni kotrolora. One predstavljaju jednu od znamenitosti Vašeg grada koju je potrebno da pronađete i fotografišete prema uputstvima.

Za svaku uspešno pronađenu Olimpijsku stanicu dobićete nalepnicu koju će vam naši kontrolori zalepiti na specijalno dizajniran talon koji se nalazi na poleđini ovog lifleta.

Za uspešno realizovane zadatke osvajate poene koji će Vam se upisati na talon.

Za određene zadatke kao što su Olimpijski kviz i DDOR kviz dozvoljeno je korišćenje vebsajta Virtuelnog olimpijskog muzeja www.olimpijskimuzej.rs i vebsajta DDOR-a www.ddor.rs

Foto zadaci će se bodovati u startno-ciljnoj zoni od strane kontrolora. Priznaće se fotografije na kojima su svi članovi tima i ako je zadatak u potpunosti ispunjen. Svaki foto zadatak nosi maksimalnih 50 bodova.

Kada ispunite sve zadatke vraćate se u startno-ciljnu zonu.

Troje prvoplasiranih u svakoj kategoriji (pojedinac, par ili ekipa) osvajaju nagrade.

U slučaju da učesnici u kategorijama imaju isti broj poena nakon uspešno realizovanih zadataka na 10 tačaka, najbrže vreme za koje je pređena DDOR Olimpijska staza odrediće pobednika.

U konkurenciju za nagradu ulaze sve kategorije koje su prošle DDOR Olimpijsku stazu u punom sastavu i na cilj stigle najkasnije u 15h.

Rezultati u svim kategorijama će biti prikazani na info tabli u startno-ciljnoj zoni.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada biće organizovano u startno-ciljnoj zoni u 15:15h.

Svi učesnici uzimaju učešće u DDOR Olimpijskoj stazi na dobrovoljnoj osnovi i na sopstvenu odgovornost za šta se potpisuje posebna saglasnost roditelja za maloletna lica učesnike, odnosno saglasnost za učesnike sa odgovarajućim dokumentima za odricanje od odgovornosti.

Tokom učešća u DDOR olimpijskoj stazi, učesnik ili grupa koja uoči posebno obeleženu maskotu – DŽOKERA i priđe mu, dobiće od njega poseban poklon DDOR osiguranja.

Na linku https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/?fbclid=IwAR12WnuYkr4_YZwOdaH0Psah0y8oy2N2XM73I7h_dxlaYCNSDSCmpn1h5Rg možete dobiti sve potrebne informacije i izvršiti prijavu.