Rundek & Ekipa u Sremskoj Mitrovici – koncert za pamćenje

Foto: Milan Kardaš

Udruženje „Art Front“ i Grad Sremska Mitrovica zajedničkim snagama upriličili su koncert Darka Rundeka & Ekipe koji je oduševio Mitrovčane.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

U punom Poslovno sportskom centru „Pinki“, kojim je čitavo veče vladala pozitivna energija, pred više hiljada Mitrovčana, stari i mladi fanovi pevali su Rundekove pesme. Bilo je to veče za pamćenje o kome će se dugo pričati.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica, Vladimir Pavlović, ovim povodom je izjavio za portal Moj grad SM:

„Grad se potrudio da ovo leto bude obeleženo mnogim događajima, a što se koncertne ponude tiče, cilj nam je da zadovoljimo sve ukuse svojih sugrađana. Zato smo vrlo rado prihvatili inicijativu udruženja Art front i zajedničkim snagama organizovali ovaj koncert”, istakao je Pavlović.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

„Artfrontovci“ su već najavili nove koncerte i nove događaje, a Grad će i dalje podržavati omladinski entuzijazam i kvalitetne ideje i inicijative.

Iz Udruženja „Art Front“ ističu da koncert Darka Rundeka u isto vreme predstavlja i prvu promotivnu aktivnost UG Art Front koji ovim, kao i svim budućim aktivnostima želi da radi na promociji kulture, solidarnosti i izgradnji lokal-patriotizma kao srži života svake zajednice. Darko Rundek, poznati regionalni ekološki aktivista je u ovom smislu bio savršen izbor za prvi događaj Art Fronta.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Udruženje Art Front se zahvaljuje Gradu Sremska Mitrovica na podršci u realizaciji ovog koncerta, kao i svim sugrađanima koji su potpomogli događaj ove veličine.

Buduće aktivnosti UG Art Front se mogu pratiti na Fejsbuk i Instagram profilima udruženja.

Foto: Grad Sremska Mitrovica