UŽAS! Još jedan smrtonosan napad ajkule u Hurgadi!

Foto: Tviter

Nakon što je austrijska penzionerka Elizabet Skvajer (68) preminula nakon stravičnog napada ajkule u egipatkom letovalištu u Hurgadi, austrijski portal “Haute” piše da se istog dana dogodio još jedan napad u blizini, na nekih 500 metara od mesta prvog napada u kojem je još jedna žena izgubila život. Vest o pogibiji druge žene potvrdilo je naknadno i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine.

Dva izvora za Reuters su izjavila da je telo turistkinje iz Rumunije, koja je bila u kasnim četrdesetim godinama, pronađeno nekoliko sati nakon napada u kojem je ubijena 68-godišnja austrijanka. Ova dva napada dogodila su se na 500 metara jedan od drugog, malo dalje od obale Sahl Hasheesha, prenose izvori.

Egipatsko Ministarstvo je u svom saopštenju navelo da je formirana komisija koja će ispitati okolnosti napada i sve naučne razloge iza njih.

Takođe se napominje da je guverner guvernerata Crvenog mora, general-major Amr Hanafi, izdao naredbu da se obustave sve aktivnosti u oblasti oko napada.