Diplomirani pravnik, Vladimir Pavlović, predlog je za predsednika Skupštine grada Sremska Mitrovica

U prostorijama Srpske napredne stranke u Sremskoj Mitrovici, danas je Branislav Nedimović, član predsedništva SNS-a i poverenik SNS-a za Sremsku Mitrovicu, saopštio konačne rezultate glasanja na parlamentarnim i predsedničkim izborima u Sremskoj Mitrovici.

„Kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Srbije u Sremskoj Mitrovici je osvojio 27.723 glasa, što je više u odnosu na preko 25.000 glasova koji su osvojeni 2017. godine za predsedničke izbore. . Mislim da rezultat Aleksandra Vučića, oko 66 odsto i liste koja je uzela 50 odsto, dovoljno govori o podršci koju ima Srpska napredna stranka u Sremskoj Mitrovici. Podrška na koju smo naišli u gradu na Savi, za predsedničkog kandidata je oko 8 odsto veća nego rezultat u Srbiji, kao i za izbornu listu,” istakao je Branislav Nedimović.

Vladimir Pavlović

Branislav Nedimović saopštio je i da će Gradski odbor Srpske napredne stranke uputiti predlog Odborničkoj grupi Aleksandar Vučić – Za našu decu, za izbor novog predsednika Skupštine grada, pošto je Ilija Nedić podneo ostavku na tu funkciju. Novi kandidat za to mesto je Vladimir Pavlović diplomirani pravnik iz našeg grada, odbornik izabran na listi 2020. godine, koji se usavršavao u Sjedinjenim Američkim Državama i do sada vodio više odbora u Skupštini grada.

„Zahvalan sam Gradskom odboru Srpske napredne stranke na čelu sa gospodinom Branislavom Nedimovićemn što su me predložili kao kadnidata za predsednika Skupštine grada. Ovim potezom ispunjeno je još jedno obećanje, da će mladi ljudi biti direktno uključeni u proces donošenja odluka u Sremskoj Mitrovici. Ukoliko budem izabran na sednici, uložiću svu energiju da opravdam poverenje i da se u gradskoj Skupštini vodi kvalitetna diskusija i donose odluke koje će omogućiti dalji napredak našeg grada,” rekao je Vladimir Pavlović.