Zorica Brunclik oduševila nekoliko hiljada Rumljana!

Foto: Sremske vesti

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije potvrdila je još jednom da je omiljena kod svih generacija pa je tako čitavog dana u Rumu pristizala reka ljudi kako iz Rume tako i iz komšiluka.

Foto: Sremske vesti

Praćena svojim životnim saputnikom i vrsnim umetnikom Kemišem, Zorica je pevala hitove koji su obeležili njenu skoro pet decenija dugu karijeru a publika ju je sve vreme horski pratila.

Svoj koncert je započela izlaskom na binu praćena instrumentalom pesme “Kada bi me pitali”, a publika je već uveliko ispevavala reči poznatog hita.

Foto: Sremske vesti

Usledili su hitovi “Tamo gde si ti”, “Košava”, “Otkopčano jeleče, “A tebe nema”, “Moja zakletvo” i mnoge druge pesme koje su obeležile karijeru folk dive. Emotivno je nastavila svoj nastup pesmom “Đurđevdan”, rok grupe Bijelo dugme.

Foto: Sremske vesti

Zorica se potrudila da napravi još bolju atmosferu tako što je svoje mesto ustupila mesto svom zetu, pevaču Milošu Vujanoviću koji je otpevao Luisov hit “Mećava”, kao i mnoge druge.

Koliko je dobro raspoloženje publike bilo pokazuje to da su se svi uhvatili za ruke na kraju koncerta i zaigrali kolo.

Foto: Sremske vesti

Večeras nas očekuje koncert grupe Tap 011 na Gradskom trgu i koncert Ace Lukasa na Bazenu Borkovac. Ostanite uz nas da zajedno ispratimo legendarne nastupe!