Uprava za kapitalna ulaganja ulaže u saobraćajnu infrastrukturu i lokalni ekonomski razvoj opštine Šid

„Ovo je važan dan za Vojvodinu jer počinje novi investicioni ciklus u kojem ćemo zajedničkim naporima, baš kao i prethodnih godina, realizovati nove, konkretne projekte značajne za Vojvodinu i svih 45 lokalnih samouprava“, izjavio je predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović na svečanosti upriličenoj u zgradi Vlade AP Vojvodine. On je još dodao da je iz pokrajinskog budžeta, a preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine za ove namene izdvojeno 3,6 milijardi dinara. 

Ovom prilikom, predsednik Opštine Šid Zoran Semenović potpisao je Ugovor o prenosu sredstava po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekta u oblasti saobraćajne infrastrukture, namenjenih nastavku radova na rehabilitaciji ulica u naseljenom mestu Kukujevci. Takođe, sa Upravom za kapitalna ulaganja potpisan je i Ugovor o prenosu sredstava  po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja. 

Predsednik Opštine Šid ovim putem je zahvalio Pokrajinskoj vladi i Upravi za kapitalna ulaganja, institucijama koje iz godine u godinu prepoznaju potrebe naše opštinine i njenih građana, doprinose njenom razvoju i podržavaju realizaciju najznačajnijih kapitalnih projekata.