Šid: Prijem najboljih učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola

Predsednik Opštine Šid Zoran Semenović upriličio je danas tradicionalni prijem najboljih učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Šid. 

Zbog svih učenika koji naporno i vredno rade, zbog onih koji svoj poziv nalaze u umetnosti ili nauci, zbog onih ambicioznih, onih koji su željni da znanje usvajaju i dele, Opština Šid kontinuirano ulaže u obrazovanje i prati potrebe učenika i obrazovnih ustanova.

„Kada odete na dalje školovanje, ne zaboravite odakle ste potekli. Nastavite vaše školovanje u istom ritmu, ne stidite se da pokažete svoje znanje i koliko vredite. Obrazovanje je važno, važno je biti uspešan, ali najvažnije od svega jeste biti dobar čovek. U svoje lično ime i u ime svih građana naše opštine, čestitam vam na postignutim uspesima“, naglasio je ovom prilikom predsednik Opštine Šid Zoran Semenović. On je iskoristio priliku i pozvao direktore škola da osnaže rad đačkih parlamenata,  ističući da je glas učenika ono što je potrebno rukovodstvu lokalne samouprave kako bi efikasnije odgovorilo na potrebe mladih šidske opštine.