Uspeh Karate kluba Srem na međunarodnom takmičenju u Rijeci!

Na prestižnom međunarodnom karate takmičenju u Rijeci Croatian karate Open, koje je okupilo 1500 takmičara iz 27 država, takmičarke Karate klub SREM u sastavu reprezentacije Srbije postigle su izvanredne rezultate i donele kući vredne medalje!

Anđela Perović je osvojila bronzanu medalju kao član kata tima Srbije u kategoriji kadetkinje i juniorke, pokazujući izuzetan nivo veštine i tehnike. Sara Starčević se istakla u individualnoj kategoriji kate kadetkinje, osvojivši srebrnu medalju.

Pored toga, kata tim Karate kluba Srem, u sastavu Miona Murić, Helena Malbašić i Sara Starčević, takođe je osvojio srebrnu medalju, potvrdivši svoju snagu i timski duh na međunarodnoj sceni.

„Takmičenje je bilo izuzetno zahtevno, ali takmičarke su pokazale neverovatnu borbenost i posvećenost. Ponosni smo na njihove rezultate,” izjavila je trener Iva Vinković, ističući značaj kontinuiranog rada i discipline u pripremama.

Ovaj uspeh još jednom potvrđuje da Karate klub Srem nastavlja da proizvodi šampione i da je snažan konkurent na međunarodnoj karate sceni.