Ubedljiva pobeda Borca iz Martinaca

Odavno nije na stadionu Borca u Martincima prikazan kvalitetniji fudbal od onoga što su fudbaleri u plavo-belim dresovima prikazali u prvom poluvremenu utakmice sa Poletom iz Novih Karlovaca.

Postigli su dva lepa gola i da su napadači domaćeg tima pre svih Savić i Novaković bili smireniji u završnici napada gosti su mogli doživeti pravu katastrofu.

Vrlo kvalitetan sastav Poleta nije imao pravi odgovor na igrudomaćeg tima na sredini terena i to je rezultiralo ubedljivom pobedom momaka u plavo-belim dresovima.

Drugo poluvreme je ekipa Borca rutinski privela kraju jer je ekipa Poleta utakmicu završila sa deset igrača zbog isključenja iskusnog Draganića,uz još jedan veoma lep pogodak.

U narednom kolu FK Borac 1925 gostuje u subotu uvek neugodnoj ekipi Partizana iz Vitojevaca a Polet očekuje novi derbi sa ekipom FK Sremac iz Deča koja do sada nije primila ni jedan pogodak i nalazi se u samom vrhu tabele.

Borac Martinci:
Jandrić Stanimir, Miščević Tomislav, Vranjkovic Vojislav, Stević Goran (od 79. minuta Šarčević Vladimir), Čonjagić Nikola, Novaković Jovan, Savić Vukašin (od 84 minute Minić Nemanja), Stanivuković Despot, Nedimović Branislav (od 79 minuta Simikić Ognjen), Ristić Radoslav, Janković Dejan (od 84. minuta Borovac Stefan).
Zamene:
Hristov Milutin, Bjelić Daniel Simikić Ognjen,Šarčević Vladimir Borovac Stefan, Minić Nemanja, Prijić Bojan.
Golovi: Stević Goran x2 (asistencija Vranjković Vojislav), Nedimović Branislav (asistencija Novaković Jovan).
Žuti kartoni: Vranjković Vojislav, Stević Goran