Premijer Vučević u Sremskoj Mitrovici: Nedimović pokazao jednu od najsavremenijih škola u Srbiji (FOTO i VIDEO)

Foto: Moj grad SM

Poseta predsedniak Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića Sremskoj Mitrovici počela je posetom Gradskoj kući i sastankom sa gradonačelnikom Branislavom Nedimovićem, kojem je prisustvovala i predsednica Vlade APV Maja Gojković.

Foto: Moj grad SM

Visoke zvanice su potom posetiel turistički biser Sremske Mitrovice, Carsku palatu Sirmium a zatim su se uputile sa domaćinima u jednu od najsavremenijih škoal u Srbiji, Osnovnu školu „Jovan Popović“ čiju je izgradnju podržala i finansirala Pokrajina uz podršku lokalne samouprave.

Za izgradnju i opremanje Pokrajinska vlada, uz podršku lokalne samouprave, izdvojila je 382 miliona dinara, a novi objekat površine oko 4100 kvadratnih metara, sa kapacitetom za 1200 učenika, zamenio je školu koja je izgrađena šezdesetih godina i koja je bila u veoma lošem stanju.

Foto: Moj grad SM

Goste je dočekao direktor OŠ „Jovan Popović“ Slobodan Stojilović koji ih je proveo kroz najsavremenije kabinete, novu sportsku salu ali i upoznao sa radovima na multifunkcionalnim terenima čija je izgradnja u toku.

Foto: Moj grad SM