Borac iz Martinaca slavio u Vitojevcima

Veoma važna pobeda našeg kluba na uvek „vrućem“ terenu u Vitojevcima za pozicioniranje na tabeli pred derbi sledećeg kola protiv odlične ekipe Sremac iz Deča.
Današnja utakmica odigrana je u veoma lošim vremenskim uslovima, jak pljusak i vetar su sprečili igrače obe ekipe da prikažu kvalitetniji fudbal. Ostali su dužni navijačima koji su popunili tribinu na igralištu u Vitojevcima. Realan rezultat bio je 0:0 jer golmani oba tima nisu imali prilike da pokažu svoj kvalitet ali posle udarca iz ugla i gužve u „petercu“ domaćina najprisebniji bio je Branislav Nedimović i doneo je našem timu tri vredna boda.
„Domaćinu se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri a mi se okrećemo pripremama za nedelju i derbi na našem stadionu protiv ekipe Sremca iz Deča koja u prethodnih 6 kola nije primila ni jedan pogodak,što govori o vrednosti ovog tima“ rekli su iz FK Borca.
Vest koja raduje sve ljubitelje Borca je povratak našeg golmana Koplić Koste
Startnih 11:
Jandrić Stanimir (od 90+3 minuta Koplić Kosta), Miščević Tomislav, Vranjkovic Vojislav, Stević Goran, Čonjagić Nikola, Novaković Jovan, Savić Vukašin (Simikić Ognjen), Stanivuković Despot, Nedimović Branislav, Ristić Radoslav, Janković Dejan (od 45 minuta Prijić Bojan)
Zamene:
Hristov Milutin, Koplić Kosta, Simikić Ognjen, Šarčević Vladimir Borovac Stefan,Prijić Bojan
Golovi:Nedimović Branislav
Žuti kartoni: Miščević Tomislav