Zašto da School & School bude izbor za vaše dete?

Obrazovni centar School & School Sremska Mitrovica objavljuje upis u školsku 2021/2022. Od 15. avgusta prijave za besplatne demo časove.

     

Naša misija je osmišljavanje kreativnog i podsticajnog okruženja za decu i tinejdžere, a onda i posmatranje, otkrivanje i negovanje talenta kod dece, ohrabrujući ih na svesno pronalaženje izvora vlastite sreće i svrhe postojanja.

Naš cilj je sticanje samopouzdanja, edukativna i pedagoška podrška, usmeravanje učenika na pravi put.

Programi

U našem centru vaše dete može da pohađa školu robotike i programiranja, engleskog/nemačkog jezika, umetnosti i dizajna, muzike ili da boravi pre/posle redovne škole u našem produženom boravku. Prioritet u boravku je podrška pri izradi domaćeg zadatka i realizacija edukativno-kreativnih radionica čiji se plan pravi na nedeljnom nivou. U okviru boravka vršimo uslugu odvođenja/dovođenja deteta iz/u redovnu školu. U boravku deca imaju obezbeđen ručak. Realizujemo i individualne časove engleskog jezika za odrasle.

Uzrast dece

Deca od 3 do 6 godina imaju priliku da pohađaju program LEGO Think Tank. Osnova ovog programa je učenje engleskog jezika, alfabeta i brojeva. Igra je, posebo zbog uzrasta, neizostavni element ovog programa. Zato je tu LEGO. Produženi boravak pohađaju deca uzrasta od 6 do 10 godina. Časovi robotike i programiranja, stranih jezika, umetnosti i dizajna, muzike namenjena su deci od 6 do 14 godina.

Naš tim čine stručni nastavnici i učitelji uglavnom angažovani u redovnim osnovnim i srednjim školama. Osnivač Centra je mitrovčanka Ana Kovač Laćarac, master profesor srpskog jezika i književnosti.

Radno vreme Centra od 8 do 20 časova. Radno vreme produženog boravka je od 8 do 15 časova. Ostale programe realizujemo u popodnevnim satima. Tokom leta realizujemo letnju školu svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Individualni časovi dogovaraju se u posebnim terminima.

Grupe formiramo prema uzrastu i nivou znanja maksimalan broj polaznika u grupi je deset.

Na kraju uspešno završene školske godine i položenog završnog testa, polaznik dobija sertifikat o završenom programu.

Obrazovni centar School & School

Adresa: Kralja Petra I 59 Sremska Mitrovica

Tel: 066/543 44 44

Fejsbuk: https://www.facebook.com/schoolandschool.SM

Instagram: https://www.instagram.com/schoolandschool.srem.mitrovica/