Akcija “Bolja cena” se nastavlja – Novih 6 proizvoda će biti jeftinije

Foto: Pixabay
Akcija “Bolja cena” koja je uvedena u saradnji Vlade Srbije i trgovinskih kompanija, donosi sniženje cena na 20 različitih vrsta proizvoda u preko 2.500 prodavnica širom zemlje. Ova inicijativa će biti nastavljena proširenjem liste, planiranim dodavanjem još najmanje 10 novih proizvoda.

Iako lista još nije u potpunosti definisana, sigurno je da će među novim proizvodima biti jestivo ulje, margarin, keks, šljive, pašteta i sapun. Takođe, najavljuje se i uključivanje još vrsta povrća, uz već prisutan krompir na spisku.

Ova akcija ima za cilj da pomogne potrošačima i olakša njihovu kupovinu osnovnih životnih namirnica. S obzirom na pozitivan odziv, očekuje se da će “Bolja cena” pružiti značajnu podršku domaćinstvima širom Srbije do kraja ove godine.

Podsetimo, na listi 20 vrsta proizvoda čija je cena snižena od 13. septembra do kraja godine nalaze se: mleko, jogurt, beli sir u kriškama, jabuke, krompir, testenina, piletina (celo pile), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša.

U akciji „Bolja cena“ učestvuju kompanije Delez Srbije, Merkator S, DTL sa svim svojim članicama, LIDL Srbija, UniverEksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, AMAN, GOMEKS.