Aplikacija i servis za pomoć na putu koju Srbi masovno koriste prestaje sa radom

Jedna od omiljenih aplikacija za pomoć na putu koju Srbi koriste tokom letovanja u Grčkoj, Vozzi, prema informacijama dostupnim na sajtu, prestaje sa radom.

U poslednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama su se pojavile žalbe na rad aplikacije, da bi se danas tokom dana pojavilo i saopštenje na samom sajtu aplikacije u kojem se navodi da Vozzi aplikacija za pomoć na putu prestaje sa radom. Ovu aplikaciju najčešće koriste naši državljani koji letuju u Grčkoj.

Oglasili se iz kompanije na sajtu

„Poštovani korisnici i saradnici,

Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći na putu prestaje sa radom i biva suspendovana.

Nakon vrlo mučne borbe za opstanak na domaćem tržištu, tim Kompanije zajedno sa njenim osnivačem, morao je da donese ovu, za nas vrlo bolnu odluku. Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje. Nadamo se da nam svima dolaze neka bolja i srećnija vremena.“, navodi se u saopštenju.