Bačinčanka dobila stan u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“!

Ko misli da je srećan, on je zaista srećan, reči su velikog književnika Jovana Dučića. Izgleda da je Irena Stanojević iz Bačinaca zaista verovala u svoju sreću. Naime, ova srećna Bačinčanka postala je vlasnica trosobnog stana u Beogradu koji je dobila učestvujući u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Sreću joj je donela glumica Isidora Građanin izvukavši baš njen koverat sa fiskalnim računima i to između čak 1.277.607 poslatih koverata u tom momentu. Tako je postala vlasnica najvrednije nagrade tog kruga izvlačenja, stana u naselju Zemunske kapije.

„Mi smo igrali i u prvom krugu, a sada smo opet rešili da okušamo sreću. U ovom krugu poslali smo oko 300 koverata“, rekla je Irena. U tome joj je, dodaje, pomagala cela familija, a za slanje je imala dovoljno vremena jer je trenutno kod kuće na porodiljskom.

U međuvremenu Irena je potpisala ugovor o vlasništvu pa je stan sada i formalno njen.

I da podsetimo, nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Zato verujte u sreću i igrajte se-jer nikad se ne zna.