Balkan Business Women Awards 2024 – Nagrada za Mitrovčanku Andreu Todorović

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt Regency Beograd a u organiazciji FOCUS Radija.

Manifestacija pokrenuta od strane FOCUS Radija, predstavlja inovativnu inicijativu usmerenu ka promociji preduzetništva i podrške ženama koje se ističu u poslovnom svetu, javnoj upravi i javnom životu. Kroz ovu manifestaciju, ističe se važnost ženskog liderstva, inspirišu se sledeće generacije žena i podržava se njihova ulogu u razvoju naših zajednica.

Foto: Focus Radio

Priznanja su dodeljena u različitim kategorijama. Više od četrdeset dobitnica je nagrađeno zasluženim priznanjem za svoje izuzetne doprinose i angažman u zajednici.

Dobitnik ove prestižne nagrade je i Mitrovčanka Andrea Todorović, sertifikovani nail master i edukator.

„Ovu nagradu, čast, osecaj i emociju želim prigrliti jako i sebično, jer su iza njih 15 godina suza, srece, truda, odricanja i edukacije. Danas stojim pred vama kao sertifikovani nail master, vec tri godine sam edukator i mogu se pohvaliti da su moje polaznice veoma uspesni nail majstori. Od prvog dana mog rada pa do danas, nikada niti jedne godine nisam zapostavila svoj humanitarni rad. Moja saradnja sa Kancelarijom za mlade se pokazala kao veoma uspešna na obostrano zadovoljstvo. Veoma sam srećna i ponosna sto mogu prva u svoj grad da donesem ovu prestižnu nagradu BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024. Hvala mojim prijateljima, Tini i Jeleni koje su mi pomogle da moje predstavljane na istom bude savršeno. Hvala mom vereniku koji je najveći vetar u ledja koji sam ikada imala. Ovu nagradu posvecujem samo sebi, jer sam jedino ja verovala u sebe na početku i ponosno se borila za svoje snove dok su mi mnogi govorili da samo gubim vreme. Vreme mi je bilo najodaniji prijatelj, zato neka vreme i ubuduce radi za mene, a ja za vas grade moj“, rekla je posle osvajanja nagrade Andrea Todorović.

Foto: Andrea Todorović, preuzeta slika