Bejbi Lazanja se pridružuje EXIT-u

foto PrtSc

Bejbi Lazanja se pridružuje EXIT Starseeds od 10 do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su organizatori danas na njihovom zvaničnom sajtu.

“Nakon što je osvojio ubedljivo najviše glasova evrovizijskih fanova i napustio veliku scenu kao pobednik ljudi, 10. jula stiže na Petrovaradinsku tvrđavu kako bi svojim drčnim gitarskim zvukom i prepoznatljivim plesnim pokretima otvorio 24. izdanje festivala”, naveli su iz organizacije.

Podsetimo da je ovaj izvođač, Marko Purišić, sa pesmom “Rim tim tagi dim”, pre dva dana osvojio drugo mesto na Evroviziji 2024. godine koja se održala u Malmeu.

Njegov nastup na platformi Jutjub pogledalo je preko 5,5 miliona ljudi, a pokupio je kako domaće tako i svetske simpatije.

Na ovogodišnji EXIT stižu i Tom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Carl Cox, Alok, Oliver Tree, John Newman Hybrid DJ Set, Maceo Plex, Black Coffee, Ofenbach, Kenya Grace, Steve Angello, Cavalera, Bonobo DJ Set, Sara Landry, Klangkuenstler, Rudim3ntal i mnogi drugi.

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula 2024. na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini.