Borac iz Martinaca slavi šampionsku titulu i plasman u Sremsku ligu

Foto: Borac Martinci Instagram

Ekipa Borca iz Martinaca slavila je u nedelju na svom terenu protiv Srema iz Sremske Rače rezultatom 4:2 u pretposlednjem kolu Međuopštinske lige Srem – Zapad i pred svojim navijačima trijumfalno proslavila titulu u ovom rangu takmičenja.

Za Borac iz Martinaca strelci su bili Radoslav Ristić u 6. i 67. minutu, Vukašin Savić u 58. minutu i Ognjen Simikić u 87. minutu a za ekipu Srema iz Sremske Rače, Milenko Jović u 26. minutu i Marko Trivunović u 73. minutu igre.

Ekipa Borca je posle 25. odigranih kola ubedljivo prva sa 70 osvojenih bodova, daleko ispred drugoplasiranog tima OFK Zeke Buljubaše iz Ravnja koja je do sada osvojila 54 boda.

Foto: Borac Martinci Instagram

Podsetimo, Martinčani su prošle sezone igrali u Sremskoj ligi iz koje su ispali ali su se ekspresno uspeli vratiti u ligu više.

Brazilsku atmosferu na stadionu Borca priredila je navijačka grupa „Demoni“ koji su svoje ljubimce ispratili pesmom i dlanovima.

Foto: Borac Martinci Instagram

Utakmica je imala i humanitarni karakter, za dečaka Vitomira Jovelića iz Martinaca, radi hitnog odlaska na lečenje u Tursku. Prikupljeno je ukupno 122.000,00 dinara.

Foto: Borac Martinci Instagram

U poslednjem 26. kolu ekipa Borca iz Martinaca igraće u gostima protiv Sloge 1919 iz Erdevika.