Pobedom odbojkašica Inđije u poslednjem kolu protiv Radničkog Blasters iz Beograda, rezultaom 3:1, ova ekipa je postala novi član Superlige Srbije u ženskoj odbojci.

Istorijski uspeh za klub, koji je osnovan 1962. godine, ostvarile su Lara Barnak, Teodora Isailović, Maša Kalinić, Matea Puškarić, Teodora Janjušević, Ivana Ljubičić, Ivana Ivanović, Miomira Katić, Tijana Jovanović, Sara Kompirović, Marija Valjarević, Teodora Obrenović, Tamara Radmilović i Anita Kovačević.

Kapitenu Inđije, Teodori Obrenović, šampionski pehar uručila je Zorica Bjelić, delegat Odbojkaškog Saveza Srbije.

Ekipa Radničkog Blasters je porazom u Hali sportova „Ranko Žeravica” ostala na drugom mestu sa 19 pobeda i tri poraza. „Krstašice” će igrati u baražu za popunu elite protiv ekipe Klek-Zrenjanin, a serija na dve pobede, po sistemu 1-1-1, počinje 13. marta u SD „Miloš Grbić” u Kleku.

Međutim, važno je napomenuti da je ekipa Inđije postala čak treća ekipa iz Srema koja će u anrednoj sezoni igrati u Superligi Srbije. Naime, poznato je da već nekoliko sezona u najjačem ženskom odbojkaškom takmičenju u zemlji nastupa Jedinstvo iz Stare Pazove a od nedavno i ekipa GŽOK Srema iz Sremske Mitrovice. Obe ove ekipe ove sezone igraju u play off-u Superlige.

Možemo reći samo jedno, NAPRED SREMICE!