Dva Srema nastavljaju trku za prvo mesto

Srem iz Sremske Mitovice i Srem iz Sremske Rače nastavljaju trku za prvo mesto u Gradskoj ligi Sremska Mitrovica. Obe ekipe su pobedile u 13. kolu, tako da pre poslednjeg kola imaju isti broj bodova uz nešto bolju gol razliku mitrovačkog Srema. U poslednjem kolu Mitrovčani gostuju ekipi Borca iz Velikih Radinaca, a Račani takođe gostuju u Zasavici I ekipi Sloge.

SREMSKA MITROVICA: Stadion Srema, sudija Pavlović (Sremska Mitrovica). Strelci: Prokić u 8, 21, 37. i 38, Šivoljicki u 49. i 50. i Nikolić u 40. za Srem, Avramović u 79. i Gršić u 85. minutu za Planinac.

SREM: Odić, Grujičić, Barić, Stojšić, Popović, Grbić, Radojević, Jovanović, Nikolić, Šivoljicki, Prokić.

PLANINAC: Pejčinović, S. Čevizović, Kurešević, D. Čevizović, Lazić, Valter, Erić, B. Novak,  Avramović, Gršić, M. Novak.

SREMSKA RAČA: Igralište Srema, sudija Ostojić (Sremska Mitrovica). Strelci: Lešić u 12. i 42, Grubiša u 62, M. Bosanac u 63, Radosavljević u 68. i Vićentić u 83. I 85. minutu. Žuti kartoni: Radosavljević, Lešić (Srem), N. Graovac, Plavšić (Borac).

SREM: Tomašević, Lj. Koprić, D. Koprić, Inosavljević, Marijanović, M. Bosanac, Jović, Radosavljević (Vićentić), Kovačević (N. Vasiljević), Lešić, Grubiša.

BORAC: M. Nikolić, N. Graovac, Kozomara, Melentić, B. Graovac, Plavšić (Jelić), Selaković, N. Nikolić, Španović (Čupić), Stanišić, Kovačević.

Izvor: sirmiuminfo.rs