Evo ko je Supermen iz Čevljanovića: Urnebesne fotke s koride iz BiH nasmejale ceo region

foto F.Z. N1

Fotografija sa koride u Čevljanovićima postala je regionalni hit.

Muškarac koji se u društvu devojke izvio poput supermena izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Neki ga kude, mnogi bodre, a kako se on oseća dan nakon što je njegova fotografija postala regionalni pa i svetski hit ispričao je u razgovoru za N1.

Đenan Numanović poreklom je iz sela u okolini Čevljanovića. Na koridu je došao tokom odmora jer živi i radi u inostranstvu.

“Vozim kamione, pa iskoristim priliku da dođem na odmor kada je korida u toku, jer je to naša tradicija” kaže Đenan u razgovoru za N1.

Fotografija je izazvala mnogo komentara, a kako se Đenan oseća nakon svih tih komentara ispričao je u jednom dahu:

“Osećam se super, mnogo je više onih pozitivnih komentara nego onih negativnih. Postao sam viralan. Nisam očekivao, a sve se desilo slučajno. Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji. Svuda po svetu koristim priliku da se vozim i izvodim neke akrobacije. Majicu sam skinuo, da objasnim onima koji komentarišu negativno, samo iz razloga da je lanci ringišpila ne bi pokidali.”

Jedna vožnja sa prijateljicom, kako kaže, promenila mu je život preko noći.

“Svi zovu, portali i novine, da gostujem i ispričam šta se dešava. Organizatori drugih korida već me pozivaju da dođem. Ti moraš doći, sad si viralan, tako mi kažu”, ispričao je Đenan.

Dodao je i da mu je sve što se dešavalo jako simpatično i da mu njegov “trenutak slave” prija, a da ga negativni komentari ne dotiču.

“I oni koji me negativno komentarišu me nasmejavaju, javim im se i našalim na svoj račun ako treba, sve je ovo deo zabave”, poručio je Đenan, vozač kamiona, pozitivac.

Veseli i raspričani Đenan očito uživa u pažnji koju je izazvao. Jedan krug na ringišpilu je sve zavrteo.