Humanitarni bazar u Gradskom parku za Branislava

Humanitarni bazar i fotografisanje održaće se u subotu, 4. maja s početkom u 10 časova.

Organiaztori humanitarnog bazara uputili su obaveštenje:

„Želimo da vas obavestimo o promeni namene humanitarnog bazara koji će se održati u subotu, 4. maja 2024. godine u Gradskom parku u Sremskoj Mitrovici. Umesto prvobitno planirane svrhe prikupljanja sredstava za Aleksandrino lečenje, sav prikupljen novac će biti usmeren ka lečenju našeg sugrađanina Branislava“, navode organiazatori.

„Humanitarni Bazar će biti organizovan na istom mestu i u isto vreme kao što je i prvobitno planirano, s tim da će se bazar otvoriti u 10 časova minutom ćutanja i puštanjem balona u znak odavanja pozdrava preminuloj Aleksandri. Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji i da svojim prisustvom i podrškom pomognete u sakupljanju sredstava za Branislavovo lečenje. Hvala vam unapred na podršci i nadamo se da ćemo zajedno postići uspeh u ovoj važnoj misiji solidarnosti“, ističu iz organizacije humanitarnog bazara.

Na bazaru učestvuju: Kompanija Roloplast Mošić, Restoran Santa, Štamparija Kolor print, Poslastičarnica Dolce Casa, Haos animatori, Dvorac Ella, Dekorativni kutak HULK, Dekorativni kutak Mašnica, Bobaland Buble Tea, Moon keksići, Kreativni kolačići, Crtanje po licu by Marijana, Zalogajčići, Kiflica, Alhemija – proizvodnja sveća, Anemari – torte i kolači, Tain hleb – pekara, Rozeliina – rukotvorine za decu, Domaćinski proizvodi ROMAN, Aerobik S.S., Udruženje za zaštitu i odgoj sitnih životinja Sr. Mitrovica, Kokice – Nedžad Alimanović, Muzički program Dj Laća – Lazar Petrović, Fotografi Kristijan Žabić i Čedomir Nedeljković.