Imate samo 2 dana da ostvarite najduži let ovog leta i osvojite 100.000 dinara

Ukrcajte se na let i provedite što više vremena u vazduhu svake nedelje, do kraja avgusta!

Sezona letovanja se polako završava, ali broj letova se ne menja! Egzotične destinacije zahtevaju duže letove, što podrazumeva više vremena provedeno u vazduhu, a jedna kompanija je odlučila da nagradi svoje najvernije putnike.

Naime, kompanija AdmiralBet je odlučila da ovog leta usreći svoje igrače koji do 19. septembra do ponoći provedu najviše vremena u letu u omiljenoj virtuelnoj igrici – Aviator. Pored standardne Kiše freebeta na koju smo navikli, u toku je Letnja trka u visinama u kojoj će 10 putnika koji su na Aviatoru ostvarili najveću kvotu podeliti 100.000 dinara.

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara po uplati prvog depozita.

Takođe, s obzirom da se nalazimo na sredini septembra, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Čekirajte se online za najduži let ovog leta na AdmiralBet.rs, poletite do najviše kvote i odletite do 100.000 dinara svake nedelje do kraja avgusta!