Kažnjeni zbog vožnje pod uticajem opojnih droga i bez vozačke dozvole

foto MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su šestoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga i trojicu bez vozačke dozvole.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je tridesetpetogodišnjeg vozača „renoa“ pozitivnog na kokain, amfetamin i kanabis i četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ pod uticajem kanabisa.

Kod Graničnog prelaza „Sremska Rača“ otkriveni su tridesetjednogodišnjak koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i četrdesetosmogodišnji vozač „renoa“ pozitivan na kanabis.

Patrola u Sremskoj Mitrovici zatekla je tridesettrogodišnjaka koji je upravljao „audijem“ pozitivan na kokain a na području Pećinaca dvadesetpetogodišnjeg vozača „audija“ pod uticajem amfetamina.

Vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Saobraćajni policajci u Sremskoj Mitrovici, Inđiji i Rumi zatekli su trojicu vozača putničkih automobila bez vozačke dozvole, od kojih su dvojica vozila nakon oduzimanja vozačke dozvole i pod zabranom upravljanja.

Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.