Maloj Sofiji HITNO potreban novac za lečenje!

Foto: Budi human fondacija/ustupljena fotografija

Osmogodišnjoj devojčici Sofiji Ilić hitno je potrebna pomoć dobrih i humanih ljudi, kako bi uspela da dobije terapiju koja joj je neophodna da nastavi da živi život bez bolova.

Novac koji je potreban za njeno lečenje, nažalost, nije prikupljen. Tužna i poražavajuća vest, ali nadamo se dovoljno jaka da svako od nas da svoj doprinos.

Potrebno je 20.000 poruka kako bi devojčica dobila ono što joj je preko potrebno.

Hitan apel objavljen je i na društvenim mrežama, kako bi vest došla do što većeg broja ljudi.

– Dvadeset hiljada poruka nismo uspeli da skupimo za Sofiju Ilić i ona neće moći da primi terapiju. Sofija leži u mukama, preklinju doktore da im daju samo još jedan dan. Dete se raspada od bolova. Pokušajmo ovo poslednje veče da Sofiju ne vrate. 20.000 poruka i samo jedno veče. Ne okrećite glavu, ne možemo dete prepustiti smrti – stoji u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Sofija je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće, rođena deset dana posle predviđenog termina. U trećoj godini je počela da se žali da je boli glava, a nakon urađenih specijalističkih pregleda i analiza ustanovljeno je da ima tumor na mozgu sa dijagnozom Gliobastoma WHO gradus IV.

Do sada je imala 2 operacije, lečenje je sprovedeno na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a posle dve godine kontrolni MR pregledi endokranijuma pokazali su postojanje suspektne progresije prethodno praćenog tumora zbog čega ponovo mora na operaciju.

Posle treće operacije roditelji planiraju nastavak lečenja u inostranstvu i genetske analize tumora na Klinici u Bostonu, za šta im je potrebna finansijska pomoć i podrška.

Pomozimo Sofiji da povrati radost u svoj život i bezbrižno detinjstvo koje je imala pre bolesti.

1345 na 3030 – Za Sofijin život! Budimo humani! Pomozimo Sofiji!