Migrant izbo nožem nevenčanu suprugu u Kuzminu!

U sremskom selu Kuzmin jutros oko osam sati sa više  uboda  nožem migrant je ranio nevenčanu suprugu  Jovanku M. (49), koja je zbrinuta u mitrovačkoj bolnici!

Nasilnik je pokušao bekstvo u obližnje selo Erdevik, ali ga je policija ubrzo uhapsila!

– Ona je rodom Kuzminka, radi ovde u centru  sela u voćari, a živela je sa tim migrantom u kiriji, u Sremskoj Mitrovici. Razvedena je, ima petoro dece, sa kojima živi u teškim uslovima. Ona i taj  njen partner stalno su se svađali, niko od nas ne zna razlog, možda je tražio pare od nje. Nije nigde radio, a mlađi je od nje jedno desetak godina, muvao se tu  stalno. Jutros su se toliko  svađali, odjekivalo je selo. Kad odjednom-potegao je nož i  počeo da juri za njom po voćari. Nesretna žena vikala je u pomoć, ali je on sustigao i izbo više puta, krvi svuda, priča za Informer prvi komšija, koji je odmah pozvao mitrovačku policiju.

Jedna meštanka, koja se u tom momentui zatekla u prodavnici, pokušala je da zaustavi napadača, ali je on jurnuo i na nju i   jedva je u poslednjem momentu   izbegla ranjavanje.

Nasilnik je ubrzo pobegao sa mesta zločina, preko njiva ka obližnjem selu Erdevik, no,  policija ga je ubrzo uhapsila.

– Jutros oko devet sati u našu bolnicu primljena je žena sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša i zbrinuta u jedinicu Intenzivne nege. Za sada je van životne opasnosti, saopštavaju u PR službi Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.