Mitrovčani gledajte bioskop na otvorenom u STOP SHOPU!

Mitrovčani će imati priliku da na jedan atraktivan način posete bioskop na otvorenom u Stop Shop-u ritejl parku u svom gradu.

Sremska Mitrovica će biti prva u nizu gradova koji će imati svoj bioskop na otvorenom u periodu od 9 do 11. jula.

Projekcije filmova počinju svako veče od 21 čas, a ulaznice će biti dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma. Obavezno ponesite svoje slušalice, i povežite se na Wi-Fi koji će biti dostupan na licu mesta, kako bi preuzeli aplikaciju LISTEN EVERYWHERE na Google Play, App Store ili AppGallery prodavnici i uživali u savršenom zvuku.

PROGRAM SREMSKA MITROVICA:

Petak: 9. jul 21:00 – Crna udovica

Subota: 10. jul 21:00 – Crna udovica

Nedelja: 11. jul 21:00 – Crna udovica

Cena ulaznice je 300 dinara.

O FILMU

Film „Crna udovica“ je nastao pod palicom australijske rediteljke Kejt Šortlend a ljubitelji Marvela uživaće u solo avanturi Nataše Romanov. Radnja filma smeštena je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu ,,Kapetan Amerika: Građanski rat“ iz 2016.godine, kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću kao i suočavanja sa neposrednim pretnjama. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, Nataša se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje. Nedovršeni posao i tajne iz prošlih vremena upućuju ljubitelje Marvela da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Skarlet Johanson reprizira ulogu Marvelove heroine Nataše Romanov, Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Producent filma je Kevin Fajgi.

To nije sve, za potpuno bioskopsko uživanje na otvorenom, očekuju te i omiljene Cineplexx grickalice. Vidimo se u tvom gradu u bioskopu pod otvorenim nebom.