Mlada džudistkinja Katarina Tomić šampionski! Bronza za Milanu Vidović

U tehničkoj organizaciji Džudo kluba Omladinac u Stepanovićevu je održan ovogodišnji šampionat Vojvodine za juniore i starije poletarce. Uz učešće 300 takmičara iz 31 kluba borbe su se odvijale na četiri borilišta.
Džudo klub Sirmium iz Sremske Mitrovice nastupio je u obe konkurencije. Kod starijih poletaraca najviše uspeha imala je Milana Vidović koja je u kategoriji do 28 kg osvojila bronzanu medalju, dok je kod juniorki Katarina Tomić ubedljivo osvojila prvo mesto i zlatnu medalju u kategoriji do 48 kg.
Katarina je ovogodišnji seniorski vicešampion Srbije, što je njen i najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri. Pokušala je odlaskom u višu kategoriju da pravi dobre rezultate, međutim i sama se uverila da joj ta kategorija ne odgovara. Vratila se u svoju kategoriju minus 48 kg i tu apsolutno dominira.
Poverenje sudijske organizacije dobili su dvojica nacionalnih sudija iz Džudo kluba Sirmium Nikola Zeljković kao kontrolor na šampionatu i Borislav Matić, koji su odlično delili pravdu na šampionatu Vojvodine.