Monika Beluči dolazi na odmor u Čortanovce

Po izvorima beogradskih medija, Monika Beluči uskoro dolazi u Srbiju gde će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Beluči i Mićalović su se upoznale dok su snimale film „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice 2014. godine, i od tada su u stalnom kontaktu.

„Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Sloboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Čortanovicima, gde imaju vikendicu“, prenosi „Blic“ i dodaje da je ona ponudu oberučke prihvatila.

„Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke“, rekla je Mićalović jednom prilikom o Moniki Beluči.