Najava Drugog „Soccer kampa 2024.“

Škola fudbala „Soccer kids Bijeljina“ organizuje drugi dječiji „Soccer Kamp 2024.“ koji se održava u periodu od 1. do 7. jula na olimpijskoj lepotici Jahorini.

Kamp obuhvata sedmodnevne pripreme za devojčice i dečake uzrasta od 6 do 15 godina. Sa polaznicima kampa radiće 4 profesionalna trenera: Biljana Petrović, Rajko Đorđić, koji posjeduju UEFA B licencu, Predrag Đurić, profesor fizičkog vaspitanja i Goran Jandrić, bivši profesionalni fudbaler. Pored trenera na kampu sa polaznicima  biće i doktor Bojan Kenjić, koji je zadužen za zdravlje djece i održavanje edukativnih predavanja.

Sa velikim zadovoljstvom želim da najavim drugi Soccer kamp 2024. koji naša škola organizuje i ovog leta na Jahorini. Prošlogodišnji kamp je pokazao da smo kao škola stasali i izrasli u jednu veliku organizaciju, koja ima znanje i kapacitete da organizuje jedan ovakav događaj.“ – kaže Biljana Petrović, koordinator drugog „Soccer kampa 2024.“

Kada pričamo o kampu i prednostima koji on sa sobom nosi, nemoguće je a da se ne pomene jedna od glavnih, a to je razvoj timskog duha. Kamp za decu ima višestruku korist, od telesnog razvoja i takmičarskog naboja, pa sve do pronalaženja talenata. Timski duh zauzima posebno mesto, jer uči decu zajedništvu, otvara im vrata sveta u kojem sport i drugarstvo idu ruku pod ruku, te na taj način donosi drugarstva koja traju čitav život.

Ovogodišnji fudbalski kamp je zamišljen tako da okupi veći broj klubova, akademija i škola fudbala. Pored prisustva naših trenera, uključićemo i veći broj drugih trenera, skaute i sportske radnike. Naša vrata su otvorena za svu decu koja žele pravilan, kvalitetan i stručan rad, ali pored toga i dobru zabavu koja će dati pozitivnu energiju na terenu. Treninzi će se održavati dva puta dnevno, a zakazane su i tri prijateljske utakmice. Organizovani izleti, obilazak znamenitosti grada Sarajeva, Vrela Bosne, planine Trebević, vožnja žičarom, druženje, poseta adrenalin parku je sve ono što očekuje učesnike kampa.“- izjavila je Petrovićeva.

14

Petrovićeva još naglašava: „Tokom boravka na kampu deca će imati korigovanu ishranu, što je izuzetno važno, kako bi mladi fudbaleri naučili zdravo da se hrane, odnosno da unose kvalitetno gorivo u svoj organizam. Korištenje mobilnih telefona biće dozvoljeno samo za javljanje roditeljima u propisano vreme.“