Nedimović: Važan nam je svaki čovek i svako mesto

Nosilac liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“ Branislav Nedimović, sa saradnicima, posetio je Staru Bingulu i tako je i zvanično otpočela kampanja za izbore raspisane za 2. jun.

„Ovde smo želeli da otpočnemo kampanju jer je Stara Bingula najmanje mesto u sremskomitrovačkoj opštini i ne dolazi se u njega toliko često, a posebno ga ne posećuju političke organizacije. Zato Stara Bingula jer želimo da pošaljemo poruku da nam je svako mesto i svaki čovek podjednako važni. Pored toga, postoji jedna stvar na kojoj insistiramo u Staroj Binguli, ato je da posle 40, 50 godina ovi stanovnici dobiju pijaću vodu u svojim kućama i očekujem da se to veoma brzo realizuje. Ovo što smo danas u jednom turističkom domaćinstvu pokazuje da ovo mesto postaje turistički atraktivno i to treba podržati. Ko god bude vršio lokalnu vlast mora pomoći ovom mestu da se nesmetano razvija.

Na našoj Listi se nalazi 31 žena, 30 visokoobrazovanih ljud, od toga ima četiri lekara specijaliste, šest diplomiranih pravnika, poljoprivrednika, privrednika i ljudi drugih zanimanja. To je Lista sa različitim, kvalitetnim i novim ljudima, koji žele da rade i da se uhvate u koštac sa problemima za bolju Mitrovicu sutra“, rekao je Branislav Nedimović.