Omiljena knjiga mu je donela preko 10 miliona

AdmiralBet nastavlja da “seje” milionere širom Srbije!

 A. A. (42) iz Smederevske Palanke je odlučio da četvrtak veče provede u društvu svoje omiljene knjige i to mu se višestruko isplatilo. Naime, A. A. je listao stranice knjige, a nije ni mogao da nasluti da će mu samo 2000 dinara doneti pravo bogatstvo.

Reč je o knjizi Book of Ra Deluxe, koja se nalazi na policama AdmiralBet lokala u Smederevskoj Palanci, a u njoj je bilo sakriveno neverovatnih 10.082.000 dinara. Listajući stranice knjige na VIP Eagle Novomatic aparatu, A. A. je naleteo na 3 bonus simbola, što je bilo dovoljno da pokrene bonus rundu sa besplatnim spinova, gde se pojavio popularni Kauboj iz navedene igre.

Upravo je Kauboj (poznat i kao Explorer) bio taj koji je srećnog dobitnika odveo do blaga, načinivši ga novim AdmiralBet milionerom.Izvesno je da je iskusan igrač kao što je A. A. i ranije imao sjajne dobitke, ali verujemo da će ovaj pamtiti do kraja života.

Na kraju dana nam ostaje samo da našem igraču kažemo bravo majstore, čestitamo ti i želimo ti još ovakvih nezaboravnih trenutaka u nastavku našeg druženja!