Otkriveno više drogiranih vozača na sremskim putevima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su prilikom kontrole saobraćaja petoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga, od kojih dvojicu bez vozačke dozvole.

Patrola u Inđiji zaustavila je tridesetdevetogodišnjaka koji je upravljao neregistrovanim „pežoom“ pod dejstvom alkohola i amfetamina i bez vozačke dozvole. S obzirom da su mu u prethodne dve godine izrečene dve pravosnažne presude za teže saobraćajne prekršaje, protiv njega je podneta prekršajna prijava i privremeno oduzet „pežo“ kojim je upravljao.

Takođe u Inđiji, zatečen je i dvadesetdvogodišnji vozač „folksvagena“ pod dejstvom kanabisa.
Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja protiv dvadesetpetogodišnjeg vozača „opela“ koji je, pod uticajem alkohola i amfetamina vozilom udario u banderu, usled čega su tri osobe u automobilu zadobile lake telesne povrede.

Policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjaka koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa i kokaina i bez vozačke dozvole, a u blizini Graničnog prelaza Sremska Rača tridesetogodišnjeg vozača „golfa“ pozitivnog na kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.