Pobeda Aleksandre Kostadinović na trail trci „Tour de Fruška“

Na Fruškoj gori, u Vrdniku, održana je trail trka „Tour de Fruška“, na kojoj je atletičarka „Srema“ Aleksandra Kostadinović osvojila prvo mesto, i to treći put za redom u trci na 15 kilometara.
Po veoma teškoj stazi, s obzirom da su prethodnih dana padale kiše, i da je svuda bilo blato Aleksandra je uspela da pobedi ispred devojke iz Rusije, a razlika izmedju njih dve bila je 46 sekundi, od prve sekunde pa do kraja trke je bila borba za pobedu.
U trci guralica (biciklova) Relja Milovanović je osvojio sjajno drugo mesta. Relja je dečak koji još uvek nema 4 godine ali sigurno je da ce biti šampion.
Takođe, u Tršiću je u nedelju 26. maja, održana trail trka, na kojoj je atletičarka Srema Aleksandra Kostadinović dan nakon pobede na Fruškoj Gori, opet ponovila uspeh i osvojila prvo mesto u trci na 8 km.
Po blatu, kiši, brdima, kroz potoke i trkanjem zadnjih 800m sa devojkom iz Lazarevca Aleksandra je pokazala da je svoje iskustvo i spremnost za ovakve trke. Milovanović Mirjana je u istoj trci osvojila 11. mesto.