Počinje sezona turnira u malom fudbalu – Kolonija, Divoš, Bosut…

Stavljena je tačka na klupsku fudbalsku sezonu, Real Madrid je prvak Evrope, ništa novo, Crvena Zvezda je najbolja u Srbiji, naš mitrovački FK Radnički odigrao je dobru sezonu i učestvovao u plej ofu Prve lige Srbije, FK Borac Martinci se vratio u Sremsku ligu, a FK Srem je overio titulu u Gradskoj fudbalskoj ligi pobedom u poslednjem kolu protiv OFK Sparte u Grgurevcima, zavesa je spuštena… ali samo na kratko.

Već 14. juna očekuje nas otvaranje novog Evropskog prvenstva u Nemačkoj, utakmicom izmešu domaćina i Škotske, bodrićemo naše Orlove na prvenstvu na kojem nas nije bilo 24 godine…

No, za sve nas koji volimo fudbal, zapravo zabava ne prestaje.

Ljubitelji, najvažnije sporedne stvari na svetu, tokom čitavog leta svedočiće rađanju malih heroja iz sokaka, ulica i sa malih terena širom našeg grada.

Mnogi od tih turnira postali su tradicija, a organizatori ovih takmičenja potrudili su se da obaveste javnost o detaljima.

U Mačvanskoj Mitrovici u periodu od 21. do 25. juna na popularnom terenu u „Koloniji“ igra se turnir u kategorijama senioara i omladinaca a nagrada za najbolju seniorsku ekipu je čak 240.000 dinara.

Prijave za ekipe traju do 20. juna a sve informacije možete saznati na plakatu.

U Divošu, u debelom ladu Fruške gore „Futsal turnir Divoš 2024“ počinje 1. jula, a projave ekipa su do 30. juna.

Pobednik turnira osvojiće 200.000 dinara.

U Bosutu, u organizaciji Miće, Dejana i Petka igraće se „Ivanjdanski turnira“ a pobednik turnira osvojiće 150.000 dinara.

Turnir počinje 1. jula.