Počinju prijave za dečiju trku „Kids survivor“ na Gradskoj plaži

Foto: Moj grad SM

U okviru manifestacije „Leto na Savi“, na Gradskoj plaži će se održati još jedno takmičenje za decu. Reč je o dečijoj trci „Kids Survivor“, koju organizuje Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica.

Prijave za trku, koja će se održati na Gradskoj plaži u subotu, 23. jula, počinju od srede, 6. jula.

Po rečima Radmile Grujić, iz Turističke organizacije, mogućnost prijave imaju deca od 6 do 10 godina, a prijave će se vršiti u Turističkom info centru, kao i na punktu Turističkog info centra na plaži.

Takođe, prijave će biti i na dan održavanja trke u periodu od 8 do 10 časova.

Roditelji potpisuju saglasnost o oslobađanju odgovornosti organizatora dečije trke, kao i saglasnost o fotografisanju i snimanju.

Kako je istakao Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza Grada, Gradska uprava za kulturu i sport i ustanove kulture učestvuju na ovogodišnjoj manifestaciji „Leto na Savi“, čiji su fokus najmlađi sugrađani. Aktivnosti u sklopu manifestacije uglavnom su namenjene deci, a ova trka, koja je trenutno svetski medijski hit i veoma popularan televizijski format, na zadovoljstvo mnogih, biće najatraktivnija aktivnost, sa teškim izazovima koje treba savladati.

Crnić je pozvao zainteresovane da se prijave, i kako je rekao, u goste dolazi poznato lice iz „Survivor“-a, a o kome se zapravo radi biće otkriveno pred samu trku.