Pokrajinski sekretar Dane Basta posetio je „Bajićevu“ školu

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je Osnovnu školu „Slobodan Bajić Paja“ u kojoj je urađena rekonstrukcija fiskulturne sale, sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Kako je tom prilikom rekao Basta, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu Sremsku Mitrovicu vidi kao izuzetno dobrog partnera za dalja ulaganja u sportsku infrastrukturu.

Pokrajinski sekretarijat je putem konkursa izdvojio sredstva u iznosu od 5,5 miliona dinara za potpunu rekonstrukciju poda fiskulturne sale u „Bajićevoj“ školi, a kako je rekao Basta, sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu urađena je i rekonstrukcija fiskulture sale u OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod “ u Noćaju.

Sa gradonečelnicom Svetlanom Milovanovć održan je sastanak na kome je bilo reči o daljim ulaganjima i narednim koracima, rekao je Basta i dodao da je u protekle tri godine od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu u Gradu Sremska Mitrovica uloženo oko 38 miliona dinara u sportske klubove i u sportsku infrastrukturu.

Načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo zahvalio se Pokrajinskoj vladi i Pokrajinskom sekretarijatu na tome što su u Sremskoj Mitrovici prepoznali partnera za ulaganje u sport, jer zajedničkim ulaganjima stvaraju se izuzetni uslovi, pre svega za najmlađe, kako bi se bavili sportom i kako bi u sportu ostali.