Porodica nestalog mladića iz Novog Sada moli za pomoć: „Vid je negde na Fruškoj gori, šćućuren!“

U toku je intenzivna potraga za Vidom Dinjaškim (25) koji je nestao u noći između utorka i srede oko jedan sat posle ponoći u Novom Sadu na Beogradskom keju a njegova majka Ana Vrbaški saopštila je da su došli do saznanja da se njen sin verovatno krije negde na Fruškoj gori u nameri da sebi oduzme život.

– Dragi ljudi, najverovatnije je da je Vid negde na Fruškoj gori i da se šćućurio u nekom kutku, ne pije vodu i ne jede, sa idejom da tako sebi oduzme život. Ne pitajte me kako smo ovo zaključili. Imamo još jedan, današnji dan da ga nađemo. Svi koji žele da ga traže, pomoći će. Mi ćemo svakako organizovati sopstvenu potragu, još uvek ne znamo detalje, sada se organizujemo. Hvala vam svima na pomoći – napisala je zabrinuta majka na svom Fejsbuk profilu.

Porodica je ranije uputila apel građanima da ukoliko imaju bilo kakve informacije u vezi sa Vidovim nestankom da se jave najbližoj policijskoj stanici.

– Molimo vas da, ako imate vremena, pogledate oko svog doma, u svojoj ulici, na putu prema poslu ili prodavnici, lica prolaznika. Ako šetate Kameničkim parkom ili prirodom pored Dunava, po Fruškoj gori, obratite pažnju da li je Vid negde oko vas. Hvala vam – poručila je Vidova majka.

Podsetimo, Vid je sin poznatog Tiktokera Marka Dinjaškog, koji se predstavlja na popularnoj platformi pod imenom „aliceinwonderbandserbia“ i snima viralne klipove o ekologiji.