Predstavljen projekat izgradnje akva parka “Panonske terme” u Inđiji

Foto: Opština Indjija

Od sledeće godine Inđija dobija Akva park. Na terenu gde je pronađena bušotina termalne vode predstavljen je projekat “Panonske terme”.

Akva park će biti izgrađen na površini od 6 hektara u Inđiji, a projekat “Panonske terme” predstavili su predstavnici kompanije “Voda Sinđelić Ždrelo” i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak. U pitanju je investicija od 12 miliona evra. Biće otvoreno 150 novih radnih mesta, a čitav kompleks biće upotpunjen i brojnim sportskim terenima. Očekuje se da bazeni budu otvoreni u maju iduće godine, najavio je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija.

Foto: Opština Indjija

Pored kompleksa otvorenih i zatvorenih bazena, ovde će biti izgrađen i hotel. Panonske terme Inđija, naziv je budućeg akva parka.

Foto: Opština Indjija

Firma koja će graditi Akva park u Inđiji je Voda Sinđelić Ruc Ždrelo i osnovana je 18. maja 2006. godine. U Srbiji ima četiri ogranka i to MDM Terme u Vrnjačkoj Banji, Mlavske terme u Petrovcu na Mlavi i Soko terme u Sokobanji. Četvrti ogranak je u Inđiji. Delatnost firme Panonske terme koja je upisana u APR su hoteli i sličan smeštaj.