Reagovanja: Saopštenje Sindikalne organizacije Opšte bolnice Sremka Mitrovica

Na adresu naše redakcije stiglo je saopštenje Sindikalne organizacije Opšte bolnice Sremska Mitrovica kao reakcija na nedavno saopštenje koje su preneli lokalni mediji, a u ime Sindikata medicinskih sestara i tehničara Opšte bolncie, potpisao ga gospodin Željko Jovelić.

Naime, u saopštenju koje nam je danas stiglo navodi se da se Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije, Sindikalna organizacija Opšte bolnice Sremska Mitrovica, ograđuje od navoda gospodina Jovelića i sadržaja tog saopštenja.

U saopštenju koje je potpisao dr Zoran Petrović, predsednik SOOBSM, navodi se da Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije, Sindikalna organizacija Opšte bolnice Sremska Mitrovica, jedini ima reprezentativnost u Opštoj bolnici i Domu zdravlja Sremska Mitrovica, kao i da on broji oko 400 članova. Saopštenje se dostavlja predstavnicima medija u cilju pojašnjenja nedoumica kako ne bi došlo do zablude.

Juče je Sindikat medicinskih sestara i tehničara u Sremskoj Mitrovici podneo zahtev za smenu VD direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, dr. Dragana Malobabića.