Rekonstrukcija Pavlovačke ulice u Rumi

Foto: Opština Ruma
Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković obišla je Pavlovačku ulicu u Rumi, gde se odvijaju značajni radovi na rekonstrukciji.
Foto: Opština Ruma

U delu ulice od Gerontološkog centra do Lenjinove već su učinjeni značajni koraci u modernizaciji infrastrukture. Završeni su radovi na novoj vodovodnoj mrezi, PTT instalacije, a radovi na atmosferskoj kanalizaciji su u toku.

Foto: Opština Ruma

Izvode se radovi na izgradnji novog trotoara, a novina će biti biciklistička staza duz cele ulice. Stari trotoar je već srušen i nasuta je čvrsta podloga.

Foto: Opština Ruma

„Ova promena ne samo da će poboljšati bezbednost pešaka, već će i podstaći aktivnosti naših sugrađana poput šetnje i voznje bicikla, čime promovišemo zdraviji i ekološki prihvatljiviji način zivota“, kazala je predsednica Ćirić Bošković.

Foto: Opština Ruma

Uskoro će uslediti dalja transformacija ulice i postavljanje novog kolovoza, koji će biti prilagođen savremenim standardima. Ulica će dobiti i novu javnu rasvetu.

„Radovi u Pavlovačkoj ulici svedoče o energiji i predanosti naše lokalne samouprave u stvaranju boljeg okruzenja za sve naše građane. Ovi radovi ne samo da će unaprediti, već će i ulepšati ovaj deo Rume, čineći ga još privlačnijim mestom za zivot i rad“, poručila je predsednica Ćirić Bošković.